top of page
  • Writer's pictureDenise van Gelder

Wij staan je bij met raad en daad


Mijnbouw is een belangrijke industrie die wereldwijd wordt gebruikt om mineralen en andere natuurlijke hulpbronnen te winnen. Helaas gaat het vaak gepaard met negatieve gevolgen voor de omgeving en de mensen die er wonen. In Groningen is dit niet anders. De aardbevingen die worden veroorzaakt door de gaswinning hebben veel schade veroorzaakt aan huizen en gebouwen in de regio.


Gelukkig zijn er organisaties zoals Mijnbouwadvies die zich inzetten voor de getroffen inwoners. Mijnbouwadvies is een bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in mijnbouw. Wij bieden uitgebreide diensten aan voor mensen die schade hebben geleden door mijnbouwactiviteiten in Groningen.


Onze diensten omvatten onder andere het indienen van bezwaarschriften en opstellen van Zienwijzes. Dit is belangrijk, want het kan ingewikkeld zijn om een claim in te dienen voor schade die is veroorzaakt door mijnbouwactiviteiten. Mijnbouwadvies kan u helpen bij het indienen van de juiste documenten en bij het aantonen van de oorzaak van de schade.

Meer dan alleen advies

Maar Mijnbouwadvies biedt meer dan alleen advies. Wij bieden ook schadeherstel, renovatie en nieuwbouw van woningen en gebouwen. Dit betekent dat wij u kunnen helpen om uw huis weer in goede staat te brengen, zodat u weer veilig en comfortabel kunt wonen. Hun expertise op het gebied van bouwkunde en mijnbouw maakt het mogelijk om oplossingen op maat te bieden voor elk type schade.


Bovendien biedt Mijnbouwadvies ook diensten op het gebied van uitbouw en opbouw. Wilt u uw woning of gebouw uitbreiden of verbouwen? Dan kunt u bij Mijnbouwadvies terecht voor professioneel advies en uitvoering van het werk. Dit betekent dat u kunt profiteren van onze expertise op het gebied van mijnbouw en bouwkunde bij het plannen en uitvoeren van uw project. Eerlijk en professioneel.


Wij helpen u graag

Wij zetten ons in voor de inwoners van Groningen. Mijnbouwadvies is daar een mooi voorbeeld van. Als u schade heeft geleden door mijnbouwactiviteiten, weet dan dat u bij Mijnbouwadvies terecht kunt voor professionele hulp en ondersteuning.

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page