top of page
aardbeving-2.jpg

Schade na een aardbeving

'Door jarenlange ervaring staan we je bij en zorgen ervoor dat wonen weer genieten wordt'
Aardbevingschade in Groningen

Schade na een aardbeving. Wij kunnen je helpen.

Een aardbeving is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Emotioneel doet het veel met je. Daarnaast heb je te maken met de praktische zaken waar je hoofd even niet naar staat. Wij weten de weg en helpen je.

Wie niet eerder te maken heeft gehad met aardbevingschade, kan zich moeilijk indenken wat het met je doet. Angst, verdriet maar ook zorgen. Scheuren in de muur die herinneren aan de klap. En het is gedoe. In al je ellende moet je contact leggen met logge, ambtelijke organisaties. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Je dient je schade digitaal in en krijgt een reactie terug waarin een lager bedrag staat dan je had verwacht. Voor dat bedrag kun je de schade die je hebt echt niet herstellen. Je kunt het er allemaal even niet bij hebben.

​De gevolgen van een aardbeving zijn dus groot. Verhuizen is vaak geen optie en het versterken van de woning kan alleen maar als er voldoende schade wordt erkend. Wij weten als geen ander wat dat doet met mensen. Wij kunnen snel en vakkundig handelen. Zien waar de zwakke plekken zitten en kunnen aan de slag. Door jarenlange ervaring staan we je bij en zorgen ervoor dat je huis je thuis weer wordt.

Het in kaart brengen van schade na een aardbeving

Het geven van advies en bespreken van de mogelijkheden

Het leggen van contact met organisaties

Onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit

Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page