top of page
keuring.jpg

Keuringen & Beheer / Onderhoud.

Keuringen 
Beheer & onderhoud

Je hebt je droomhuis op het oog. Maar je wilt er wel zeker van zijn dat het een veilig huis is en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Of je wilt je huis verkopen en zeker zijn dat alles in orde is. Ook dan staan we voor je klaar.

Na het kopen van u droomhuis is onderhoud een belangrijk aspect van het behoud van u woning. wij beheren en onderhouden u pand voor u. zo voorkomt u verassingen en weet u waar u aan toe bent.

Onderhoud is behoud van u woning of pand.

Ben je van plan een bestaand huis te kopen in Groningen? Dan is het niet onverstandig de woning te laten keuren. Nadat wij die keuring voor je hebben uitgevoerd, weet je wat je koopt. Je weet precies hoe het huis ervoor staat en of er bijvoorbeeld achterstallig onderhoud is. Zo sta je er een stuk relaxter in als je gaat onderhandelen. 

 

Wilt u ervoor zorgen dat uw woning altijd in topconditie blijft? Overweeg dan een onderhoudscontract bij Mijnbouwadvies. Met ons onderhoudscontract bieden wij regelmatig onderhoud en reparaties aan uw woning, om ervoor te zorgen dat uw huis er altijd op zijn best uitziet en functioneert.

 

Onze ervaren en deskundige bouwprofessionals werken nauw samen met u om de beste oplossingen te vinden voor uw woning. Of het nu gaat om het vervangen van versleten dakpannen, het schilderen van uw woning of het repareren van uw keukenapparatuur, wij zorgen ervoor dat uw huis er altijd op zijn best uitziet.

 

Met ons onderhoudscontract krijgt u ook prioriteitsservice. Dat betekent dat als er een noodsituatie is, we snel ter plaatse zijn om deze op te lossen. U hoeft zich geen zorgen te maken over lange wachttijden of hoge kosten voor spoedreparaties.

 

Bovendien zijn onze onderhoudscontracten flexibel en op maat gemaakt voor uw behoeften. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van uw budget en de specifieke behoeften van uw woning.

 

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Mijnbouwadvies om uw onderhoudscontract af te sluiten en zorg ervoor dat uw huis altijd in topconditie blijft.

Aan en verkoop keuringen van woning of pand.

Beheer van u woning of pand bij AirBNB of verhuur.

Onderhoud van woning of pand.

Onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit

Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page