top of page
keuring.jpg

Aan- en verkoop keuring

'Eventuele mankementen aan de woning sporen we op en fixen we'
Keuring woning in Groningen

Aan- en verkoopkeuring van je woning

Je hebt je droomhuis op het oog. Maar je wilt er wel zeker van zijn dat het een veilig huis is en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Of je wilt je huis verkopen en zeker zijn dat alles in orde is. Ook dan staan we voor je klaar.

Ben je van plan een bestaand huis te kopen in Groningen? Dan is het niet onverstandig de woning te laten keuren. Nadat wij die keuring voor je hebben uitgevoerd, weet je wat je koopt. Je weet precies hoe het huis ervoor staat en of er bijvoorbeeld achterstallig onderhoud is. Zo sta je er een stuk relaxter in als je gaat onderhandelen. 


Eventuele mankementen aan het huis sporen we op en kunnen we verhelpen. Wil je je huis verkopen en er zeker van zijn dat de nieuwe eigenaren niet na aankoop op je stoep staan? Wij lopen je huis na en maken een rapport op, zodat je weet hoe de staat van de te verkopen woning is. Open en transparant. Duidelijkheid voor iedereen.


​Schade aan je woning na een aardbeving? Wij inspecteren je woning en maken melding bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG). Heb je zelf schade gemeld maar vind je dat er niet voldoende schade wordt toegekend? Wij voeren een contra-expertise uit en treden op als bemiddelaar tussen jou en het IMG.

Aan- en verbouw en uitbouw

Advies na schade

Het uitvoeren van een contra-expertise

Onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit

Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page