top of page
  • Writer's pictureDenise van Gelder

Mijnbouwadvies: uw partner bij mijnbouwschade in Groningen

Mijnbouw is een belangrijke industrie die wereldwijd wordt gebruikt om mineralen en andere natuurlijke hulpbronnen te winnen. Helaas gaat het vaak gepaard met negatieve gevolgen voor de omgeving en de mensen die er wonen. In Groningen is dit niet anders. De aardbevingen die worden veroorzaakt door de gaswinning hebben veel schade veroorzaakt aan huizen en gebouwen in de regio.


Gelukkig zijn er organisaties zoals Mijnbouwadvies die zich inzetten voor de getroffen inwoners. Vanaf nu is Mijnbouwadvies zelfs officieel Adviseurs van de NCG (Nationaal Coördinator Groningen). Dit betekent dat ze nog beter in staat zijn om mensen te helpen die schade hebben geleden door mijnbouwactiviteiten.


Mijnbouwadvies biedt een uitgebreide dienstverlening voor elk type schade, groot of klein. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het indienen van bezwaarschriften of het opstellen van een Zienwijze. Maar ook bij het herstellen, renoveren of bouwen van uw woning zijn we u graag van dienst. Onze expertise op het gebied van bouwkunde en mijnbouw maakt het mogelijk om oplossingen op maat te bieden voor elk type schade met eerlijk en professioneel advies.


Bovendien biedt Mijnbouwadvies ook diensten op het gebied van uitbouw en opbouw. Wilt u uw woning of gebouw uitbreiden of verbouwen? Dan kunt u bij Mijnbouwadvies terecht voor professioneel advies en uitvoering van het werk - wij staan voor u klaar.


Het is goed om te zien dat er organisaties zijn die zich inzetten voor de getroffen inwoners van Groningen. Als u schade heeft geleden door mijnbouwactiviteiten, weet dan dat u bij Mijnbouwadvies terecht kunt voor professionele hulp en ondersteuning. Neem eens contact op voor de mogelijkheden.


Voor Groningers, door Groningers.


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page